NCERT Solutions for Class 10 English Footprints Without Feet Unit 4

A Question of Trust Class 10

Unit 4 A Question of Trust Exercise Answers & Summary

<< Previous Chapter 3 : The Midnight Visitor Next Chapter 5 : Footprints without Feet >>

Read and find out : Solutions of Questions on Page Number : 20

Q1 :  

What does Horace Danby like to collect?


Answer :

Horace Danby liked to collect rare and expensive books.

Answer needs Correction? Click Here

Q2 :  

Why does he steal every year?


Answer :

He stole every year so that he could buy the rare and expensive books that he loved to collect. Each year, he planned carefully, stole enough to last twelve months, and secretly bought the books, through an agent.

Answer needs Correction? Click Here

Q3 :  

Who is speaking to Horace Danby?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
Q4 :  

Who is the real culprit in the story?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
<< Previous Chapter 3 : The Midnight Visitor Next Chapter 5 : Footprints without Feet >>

Think about it : Solutions of Questions on Page Number : 25

Q1 :  

Did you begin to suspect, before the end of the story, that the lady was not the person Horace Danby took her to be? If so, at what point did you realize this, and how?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
Q2 :  

What are the subtle ways in which the lady manages to deceive Horace Danby into thinking she is the lady of the house? Why doesn't Horace suspect that something is wrong?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
Q3 :  

"Horace Danby was good and respectable - but not completely honest". Why do you think this description is apt for Horace? Why can't he be categorized as a typical thief?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
Q4 :  

Horace Danby was a meticulous planner but still he faltered. Where did he go wrong and why?


Answer :

Please Register/Login to get access to all solutions Facebook Login
<< Previous Chapter 3 : The Midnight Visitor Next Chapter 5 : Footprints without Feet >>

Footprints Without Feet - English : CBSE NCERT Exercise Solutions & Summary for Class 10th for A Question of Trust will be available online in PDF book form soon. The solutions are absolutely Free. Soon you will be able to download the solutions.

Popular Articles